A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Часовоярській ЗОШ № 15 розпочата реалізація другого етапу проекту термомодернізації

Дата: 08.07.2019 13:47
Кількість переглядів: 760

Фото без опису

8 липня під час робочої поїздки по району перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна відвідала Часовоярську ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15, де ведуться роботи зі встановлення металопластикових вікон.  Тетяна Іванівна зазначила, що на сьогоднішній день роботи виконуються з дотриманням встановлених строків і максимальним збереженням стану учбових кабінетів.

Встановлення сучасних вікон – це реалізація другого етапу проекту термомодернізації шкільної будівлі. Завдяки цьому в навчальному закладі будуть створені належні умови задля дотримання норм температурного режиму в осінньо-зимовий період. Таким чином, заміна вікон є одним із важливих етапів підготовки школи до опалювального сезону 2019-2020 років.

Тетяна Єрохіна також обговорила з в. о.  Часовоярського міського голови Сергієм Чаусом питання підготовки до зими комунальних об’єктів і звернула увагу на низькі показники готовності житлового фонду до опалювального періоду. Сергій Валерійович запевнив, що будуть задіяні всі наявні ресурси та вжиті необхідні заходи з метою своєчасної підготовки житлових будинків до опалювального сезону 2019-2020 років.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора