A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 23.01.2019 13:44
Кількість переглядів: 645

Фото без опису

23 січня заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги.

Члени комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям сьогодні розглянули 9 заяв. За результатами розгляду документів 6 малозабезпеченим сім’ям буде призначена державна допомога. Трьом заявникам відмовлено, оскільки працездатні члени їх родин не працюють і не прагнуть використати можливості, передбачені законодавством України, для покращення свого матеріального становища. 
        На засіданні комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання цього разу розглянуто 35 заяв, у тому числі 34 заяви стосовно призначення житлової субсидії та заяву про включення до ЄДАРП і надання пільг за місцем проживання. Більшість заяв задоволена. На підставі чинного законодавства 4 заявникам відмовлено у призначенні житлової субсидії. 

Члени комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам сьогодні розглянули 79 заяв. Стосовно 71 заяви складені акти щодо матеріально-побутових умов сімей за фактичним місцем проживання на території Бахмутського району і прийняті рішення про призначення різних видів соціальних виплат. 

8 внутрішньо переміщеним особам відмовлено у призначенні соціальних виплат, оскільки в ході перевірки заявлених у документах відомостей вони були відсутні за зазначеним місцем проживання та протягом трьох днів не звернулися до УПСЗН райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора