A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 14.02.2019 13:37
Кількість переглядів: 678

Фото без опису

14 лютого голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів засідання районної комісії з питань захисту прав дитини. Члени комісії розуміють, що на них покладена велика відповідальність: від їх рішень залежить майбутнє дітей, тому ретельно вивчають матеріали справ, всебічно аналізують ситуації, в яких опинились діти, дають оцінку поведінці та вчинкам дорослих, які їх оточують і можуть на них впливати.

Згідно з порядком денним було розглянуто широке коло питань щодо захисту прав дітей, в тому числі: про доцільність позбавлення батька батьківських прав у відношенні малолітніх дітей; визначення способу участі батька у вихованні малолітніх дітей; про позбавлення матері батьківських прав у відношенні трьох малолітніх дітей; про доцільність звільнення від обов`язків піклувальника над неповнолітньою дитиною; влаштування неповнолітніх дітей до державного закладу на повне державне утримання; про надання малолітнім дітям статусу дитини, яка постраждала  внаслідок  воєнних дій та збройних конфліктів.

В кожному окремому випадку члени комісії приймали рішення, враховуючи перш за все інтереси малолітніх дітей і неповнолітніх, піклуючись про їхню безпеку та соціальний захист.

Також на засіданні розглянуті та затверджені індивідуальні плани соціального захисту 12 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та двох дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора