A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада голови Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 02.04.2019 13:37
Кількість переглядів: 1102

Фото без опису

02 квітня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів і за участі керівників  Бахмутської об’єднаної державної податкової інспекції, Бахмутського відділу поліції, 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Донецькій області, Управління державної казначейської служби.

Запрошені проінформували про стан справ за основними напрямками роботи, а також були обговорені питання, вирішення яких потребує взаємодії з райдержадміністрацією.

Начальники управлінь і відділів райдержадміністрації доповіли  про виконання раніше наданих доручень, проведену роботу за минулий період.

В ході наради були розглянуті важливі питання життєдіяльності району, функціонування освітніх і медичних закладів, надання соціальних послуг населенню. 

За інформацією начальника відділу освіти райдержадміністрації Віктора Грека, в загальноосвітніх навчальних закладах району почались весняні канікули, у зв’язку з чим прийнято рішення про закінчення опалювального сезону в цих закладах.

В полі зору Дмитра Олександровича постійно перебувають питання соціального захисту населення.  В.о. начальника УПСЗН райдержадміністрації Лілія Іощенко доповіла про проведення серед населення роз’яснювальної роботи щодо додаткового виду соціальних виплат – допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім'ях, і про роботу мобільного соціального офісу.

Також на нараді мова йшла про культурне життя району. Наразі в закладах культури триває підготовка до проведення традиційного районного фестивалю «Засвіти свою зорю».

За результатами розгляду питань, що стосуються всіх сфер  життєдіяльності району, керівникам структурних підрозділів надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора