A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада голови Бахмутської райдержадміністрації Дмитра Дресвяннікова

Дата: 21.05.2019 13:29
Кількість переглядів: 623

Фото без опису

 

21 травня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів за участі керівників  Бахмутської об’єднаної державної податкової інспекції, Бахмутського відділу поліції, Управління державної казначейської служби, Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України. Запрошені на нараду проінформували про стан справ у районі за основними напрямками діяльності. На сьогоднішній день пенсії жителям району виплачуються згідно з графіком. Управлінням Пенсійного фонду України проводиться робота щодо відкриття агентського пункту з надання пенсійних послуг у м. Часів Яр.

Як завжди, на апаратній нараді пильну увагу Дмитро Олександрович приділив питанням соціальної сфери. В.о. начальника УПСЗН райдержадміністрації Лілія Іощенко доповіла, що в районі своєчасно проводиться фінансування всіх видів державної соціальної допомоги, призначення житлової субсидії. Згідно з графіком мобільний соціальний офіс УПСЗН райдержадміністрації проводить виїзні прийоми в населених пунктах району, в тому числі й на лінії зіткнення. Спеціалісти управління праці консультують громадян з питань соціального захисту, приймають документи  на призначення різних видів державної соціальної допомоги, а також заяви від батьків про намір щодо оздоровлення дітей в літній період. У цьому році за кошти держбюджету та бюджетів інших областей вже оздоровлені 11 юних мешканців району.

На постійному контролі у керівництва райдержадміністрації перебувають питання медичного обслуговування жителів населених пунктів на лінії зіткнення. Зокрема, 29 травня фельдшером проведений виїзний прийом в с. Травневе Новолуганської сільської ради; наступний виїзд медика до села запланований на 24 травня.  

Заклади культури, охорони здоров’я та освіти працюють у штатному режимі. В школах району триває останній навчальний тиждень. 24 травня о 8.30 в навчальних закладах району відбудеться свято останнього дзвоника. Випускні вечори для 9-х класів заплановані на 7 червня, для одинадцятих класів – на 27 червня.

Одним із важливих показників роботи райдержадміністрації та соціально-економічного розвитку району є результативність виконання бюджету району й Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік. Перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна наголосила на активізації роботи структурних підрозділів, комунальних підприємств, підпорядкованих установ і закладів щодо виконання заходів Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік і своєчасного освоєння виділених коштів. Незабаром настане час підводити підсумки роботи за перше півріччя поточного року.

Вагомою складовою економіки району залишається аграрний сектор. За інформацією начальника управління агропромислового комплексу та розвитку сільських територій райдержадміністрації Ольги Геліч, на сьогодні аграрії району завершують посів ярих культур. Ярі зернові культури посіяні на площі 5732 га, технічні культури – на площі 13680 га.

В ході наради начальники управлінь і відділів райдержадміністрації доповіли про проведену роботу за минулий тиждень і основні заходи, заплановані на поточний тиждень.

За результатами розгляду нагальних питань життєдіяльності району керівникам структурних підрозділів надані протокольні доручення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора