A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу комісії з питань надання матеріальної допомоги мешканцям Бахмутського району

Дата: 27.05.2019 13:28
Кількість переглядів: 674

Фото без опису

27 травня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков узяв участь у засіданні комісії з питань надання матеріальної допомоги мешканцям  району. Діяльність комісії спрямована на підтримку вразливих верств населення, тих, хто, опинившись у складних життєвих обставинах, потребує матеріальної та соціальної підтримки.

Члени комісії розглянули 44 заяви громадян про надання матеріальної допомоги, в тому числі на лікування, забезпечення харчування дітей в школі, надання допомоги громадянам, які постраждали внаслідок проведення антитерористичної операції та військових дій на території району, а також ветеранам-ювілярам. Слід зазначити, що за всіма заявами комісією прийняті позитивні рішення.  

За результатами розгляду документів 13 громадянам буде надана допомога на лікування на загальну суму 41,000 тис. грн. За заявами 6 ветеранів з нагоди їх ювілею буде виділено по 500 грн. кожному. Для організації харчування в школі 28 учнів 5-11 класів (12 дітей з родин ВПО та 16 дітей, які проживають у смт Зайцеве) буде виділено кошти в сумі 9,520 тис. грн. Двом заявникам, які постраждали внаслідок проведення               антитерористичної операції та військових дій на території району, буде надано по 2,000 тис. грн. кожному.

Загальна сума матеріальної допомоги, яка згідно з рішеннями комісії буде надана жителям Бахмутського району, становить 57,520 тис. грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора