A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна провела прийом громадян у Зайцівській сільській раді

Дата: 05.06.2019 13:26
Кількість переглядів: 748

Фото без опису

5 червня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела прийом громадян у Зайцівській сільській раді.

По допомогу до керівника звернулась літня жінка. Вона просила сприяти у придбанні для онуки слухового апарату. Одразу на місці Тетяна Іванівна з’ясувала ситуацію стосовно даного питання: всі необхідні документи в наявності, але необхідна консультація сурдолога. Після цього КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради» звернеться до райради щодо придбання слухового апарату для дитини.

Також під час прийому обговорювався технічний стан мосту на в’їзді до села Зайцеве. Тетяна Іванівна зазначила, що буде проведена робота із залученням фахівців задля вирішення даного питання.

Тетяна Єрохіна разом із Зайцівським сільським головою Олександром Пономаренком оглянула приміщення майбутнього молодіжного центру та пояснила, на що необхідно звернути увагу під час проведення ремонтних робіт.

На завершення зустрічі з мешканцями с. Зайцеве перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна подякувала Олександру Пономаренку за роботу з благоустрою території села. Підтвердженням цього є світлина приведеної в належний стан автобусної зупинки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора