A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу комісії з питань надання матеріальної допомоги мешканцям району

Дата: 28.01.2019 13:26
Кількість переглядів: 700

Фото без опису

28 січня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги мешканцям району.
За результатами розгляду документів шістьом заявникам буде надана матеріальна допомога на лікування на загальну суму 8,000 тис. грн., в тому числі онкохворому – 3,000 тис. грн., іншим – по 1,000 тис. грн.

Члени комісії прийняли рішення надати матеріальну допомогу трьом громадянам, які постраждали внаслідок проведення антитерористичної операції та військових дій, на загальну суму 15,500 тис. грн. Серед них житель смт Зайцеве, мешканці                            смт Миронівський та сел. Луганське.

Задоволені також 23 заяви про надання матеріальної допомоги на харчування дітей в школі у січні 2019 року. Загальна сума, що буде спрямована на організацію харчування учнів, становить 7,840 тис. грн.

Згідно з рішенням комісії 11 ветеранам-ювілярам Бахмутського району буде надана допомога по 500 грн. кожному. 

Діяльність комісії спрямована на дієву підтримку вразливих верств населення, тих, хто, опинившись у складних життєвих обставинах, потребує матеріальної та соціальної допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора