A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Ми пишаємось вами, дорогі наші випускники!

Дата: 28.06.2019 13:25
Кількість переглядів: 715

Фото без опису

27 червня в школах Бахмутського району пройшли урочисті засідання педагогічних рад, на яких випускники одинадцятих класів отримали свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти.

Гордістю нашого району  є цьогорічні відмінники навчання, наші медалісти: учень Часовоярської ЗОШ   І-ІІІ ступенів № 15  Ілля Павлович Сітьков, учениця Світлодарської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ірина Ігорівна Кобець і учениця Званівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Юлія Петрівна Лозиняк. Своєю наполегливою працею вони довели, що серед випускників вони найкращі! Ми пишаємось вами, дорогі наші випускники!

Цього дня в парку відпочинку м. Часів Яр пройшло загальноміське свято за участі випускників Часовоярських ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15 і № 17, їхніх вчителів, батьків, керівництва Часовоярської міської ради.

На свято був запрошений голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков, який привітав випускників з визначною подією в їх житті та в урочистій обстановці вручив Іллі Сітькову найвищу шкільну відзнаку – Золоту медаль.

Вітаємо всіх випускників району та бажаємо успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть досягти омріяних вершин у майбутній діяльності!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора