A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На засіданні оргкомітету розглянули питання підготовки районного свята до Дня молоді

Дата: 11.06.2019 13:19
Кількість переглядів: 1084

Фото без опису

11 червня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів засідання організаційного комітету з питань підготовки та проведення районних заходів з нагоди державних свят.

Обговорювали формат, місце та дату проведення районного свята до Дня молоді. Вирішено, що 28 червня в місті  Світлодарськ проходитиме ІІІ Молодіжний фестиваль «Молода Бахмутчина-2019». Члени оргкомітету розглянули та затвердили програму фестивалю, розроблену відділом у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації. Слід зазначити, що програма свята цікава та різноманітна: фотозони та локації молодіжних центрів, спортивні змагання, музично-розважальні заходи для молоді.  

З метою своєчасної підготовки районного заходу структурним підрозділам райдержадміністрації доручено вжити необхідні заходи щодо належного проведення спортивних, культурно-масових заходів фестивалю, забезпечення охорони правопорядку та безпеки населення під час святкування; Світлодарській міській раді – облаштувати місце проведення фестивалю, місцевим радам – надати інформацію про кількісний склад делегацій та організувати їх підвезення на свято.

Також члени оргкомітету розглянули організаційні питання щодо проведення районного заходу до Дня державної служби. Вирішили, що урочисті збори відбудуться у великій залі засідань адмінбудівлі 26 червня, перед початком засідання колегії райдержадміністрації. Комунальному закладу «Бахмутський районний Будинок культури» доручено підготувати сценарій урочистого заходу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора