A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада голови Бахмутської райдержадміністрації Дмитра Дресвяннікова

Дата: 04.06.2019 13:16
Кількість переглядів: 572

4 червня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів розширену апаратну нараду з начальниками управлінь і відділів й за участі керівництва  Бахмутської об’єднаної державної податкової інспекції, Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України, Бахмутського відділу поліції ГУ Національної поліції в Донецькій області та 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Донецькій області.

Як завжди, на апаратній нараді пильну увагу Дмитро Олександрович приділив питанням освітньої сфери. За інформацією начальника відділу освіти райдержадміністрації Віктора Грека, перебоїв у роботі пришкільних відпочинкових таборів немає. Триває Державна підсумкова атестація випускників 9-х класів, випускники 11-х класів складають ЗНО.

Нещодавно в школах району пройшло свято останнього дзвоника, а вже повним ходом йде підготовка до нового навчального року та опалювального сезону 2019-2020 років. Відділом освіти райдержадміністрації укладений договір щодо придбання 560 тонн вугілля для шкільних вугільних котелень, до речі, половина вугілля вже завезена до навчальних закладів. У Часовоярській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15 на завершальному етапі ремонт приміщення спортивної зали; проведений тендер задля визначення підрядника щодо встановлення в школі металопластикових вікон.

Дмитро Дресвянніков підкреслює, що забезпечення безперебійного надання соціальних послуг мешканцям району залишається пріоритетним напрямком у роботі Бахмутської райдержадміністрації. В.о. начальника УПСЗН райдержадміністрації Лілія Іощенко доповіла про стан роботи з призначення житлової субсидії з урахуванням змін у законодавстві та  призначення різних видів державної соціальної допомоги. Згідно з графіком мобільний соціальний офіс УПСЗН райдержадміністрації проводить виїзні прийоми в населених пунктах району, в тому числі й на лінії зіткнення. Спеціалісти управління праці консультують громадян з питань соціального захисту, приймають від громадян документи  на призначення різних видів державної соціальної допомоги, а також заяви від батьків про намір щодо проведення оздоровлення та відпочинку дітей в літній період.

У ході наради начальники управлінь і відділів райдержадміністрації доповіли про виконання доручень, проведену роботу за минулий тиждень і основні заходи, заплановані на поточний тиждень. За результатами розгляду нагальних питань життєдіяльності району керівникам структурних підрозділів надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора