A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Наближається до завершення ремонт спортивної зали в Часовоярській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15

Дата: 23.05.2019 13:15
Кількість переглядів: 533

Фото без опису

Перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна з робочим візитом побувала в Часовоярській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15, де проінспектувала хід виконання ремонту шкільної спортивної зали.

Тетяна Іванівна зустрілася з директором навчального закладу, представниками підрядної організації, разом оглянули обсяг і якість виконаних робіт. На теперішній час перекрита частина даху, проводяться заміна підлоги та штукатурні роботи. 

Тетяна Єрохіна підкреслила, що на першому плані – якість ремонту. Цьому приділяється пильна увага з боку керівництва райдержадміністрації та відділу освіти. Також керівник наголосила, що в кожній школі, незалежно від її місцезнаходження – в місті, селищі чи селі – повинно бути приміщення, де створені належні умови для повноцінних занять учнів фізкультурою та спортом.

Слід зазначити, що проведення ремонтних робіт не позначилось на навчально-виховному процесі. Школа працює в штатному режимі. За словами представників підрядної організації, ремонт буде завершений протягом десяти днів. Крім того, завдяки належній організації робіт немає проблеми з будівельним сміттям. 

На завершення робочої зустрічі Тетяна Іванівна подякувала депутатам, педагогічному колективу, громадськості та всім, хто підтримав ідею проведення капітального ремонту спортивної зали в Часовоярській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора