A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу районної комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 21.05.2019 13:12
Кількість переглядів: 530

У Бахмутському районі приділяється пильна увага питанням, що стосуються соціального захисту дітей, забезпечення дотримання їх прав, створення належних умов для їх утримання та виховання.

21 травня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів засідання районної комісії з питань захисту прав дитини.

Згідно з порядком денним члени комісії розглянули питання щодо соціального захисту малолітніх і неповнолітніх дітей, в тому числі: доцільність встановлення опіки над малолітніми дітьми та призначення опікунів, про доцільність позбавлення матері батьківських прав у відношенні неповнолітньої дитини, визначення способу участі матері у вихованні малолітньої дитини та майнові питання.

Крім того, за результатами розгляду наданих документів членами комісії прийняті рішення про надання 13 малолітнім і неповнолітнім дітям статусу дитини, яка постраждала  внаслідок  воєнних дій та збройних конфліктів.

Також на засіданні були затверджені індивідуальні плани соціального захисту дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування.

Службою у справах дітей райдержадміністрації, членами комісії проводиться кропітка робота щодо вивчення документів, ситуації, в якій опинилася та чи інша дитина, адже від їх рішень залежить подальша доля юних громадян. У кожному окремому випадку члени комісії завжди приймають рішення, враховуючи перш за все інтереси дітей, піклуючись про їхню безпеку та соціальний захист.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора