A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У школах Бахмутського району триває підготовка до нового навчального року

Дата: 01.07.2019 13:08
Кількість переглядів: 720

Фото без опису

У школах району повним ходом йде підготовка до нового навчального року. Поки тривають шкільні канікули, керівництво та працівники навчальних закладів опікуються питаннями ремонту, придбання та встановлення обладнання, підготовки учбових кабінетів до початку занять.

1 липня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна відвідала Зайцівську та Опитненську загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів. Хоч Зайцівська та Опитненська сільські ради приєднались до Бахмутської міської ОТГ, вищезазначені навчальні заклади поки що перебувають в управлінні відділу освіти Бахмутської райдержадміністрації.

Тетяна Іванівна оглянула стан шкільних приміщень, поспілкувалася з керівниками закладів з питань підготовки до нового навчального року.

Директор Зайцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Людмила Ковальова повідомила, що завдяки допомозі сільради фарбують фасад шкільної будівлі, наразі збирають обладнання для кабінету хімії, придбане за бюджетні кошти.

Керівництво райдержадміністрації та відділ освіти приділяють пильну увагу питанням підготовки шкіл району до нового навчального року, щоб першого вересня учні розпочали навчання у відремонтованих кабінетах, щоб у школах були створені належні умови для проведення якісного навчально-виховного процесу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора