A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Дмитро Дресвянніков провів засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 17.04.2019 13:04
Кількість переглядів: 596

Фото без опису

17 квітня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Згідно з порядком денним було розглянуто широке коло питань щодо захисту прав дітей, які проживають на території Бахмутського району: визначення місця проживання малолітньої дитини, доцільність позбавлення батьків батьківських прав у відношенні малолітніх дітей, встановлення опіки над малолітньою дитиною та призначення опікуна, доцільність встановлення піклування та призначення піклувальника над дитиною, влаштування малолітніх дітей до державного закладу на повне державне утримання, надання малолітнім і неповнолітнім дітям статусу дитини, яка постраждала  внаслідок  воєнних дій та збройних конфліктів.

Прийняттю рішень передувала кропітка робота членів комісії щодо вивчення документів, ситуації, в якій опинилася та чи інша дитина. В кожному окремому випадку члени комісії приймали рішення, враховуючи перш за все інтереси дітей, піклуючись про їхню безпеку та здоров’я, забезпечення їх прав і соціального захисту.

Також на засіданні були затверджені індивідуальні плани соціального захисту 8 дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, і 10 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора