A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У школі мистецтв № 2 с. Опитне розпочато ремонт системи опалення

Дата: 27.05.2019 12:59
Кількість переглядів: 569

Фото без опису

Сьогодні в ПСМНЗ школа мистецтв №2 с. Опитне розпочато ремонт системи опалення.

Завдяки клопотанню першого заступника голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної депутати Бахмутської районної ради підтримали включення заходу – ремонт системи опалення – до Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік і виділили кошти на його реалізацію.

Перед початком ремонтних робіт Тетяна Іванівна побувала в школі мистецтв № 2 с. Опитне, де разом з директором школи Світланою Кучер оглянули обсяг виконання робіт.

– Наші діти, – відзначила Тетяна Іванівна в ході розмови з керівником закладу, – повинні навчатися в належних умовах. Педагоги зобов’язані  приділяти основну увагу навчальному процесу, а не займатися ремонтом системи опалення. Цей заклад культури є одним із найкращих в нашому районі. Ми не можемо дозволити, щоб система опалення вийшла з ладу в наступному опалювальному сезоні.

Перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна підкреслила, що ремонтні роботи повинні бути виконані якісно та в належний строк. В свою чергу Світлана Кучер запевнила, що колектив навчального закладу докладатиме максимум зусиль, щоб під час ремонту не було пошкоджено приміщення школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора