A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Підсумки роботи за 2018 рік у галузі фізичної культури та спорту, реалізації державної сімейної та молодіжної політики в Донецькій області

Дата: 04.04.2019 12:54
Кількість переглядів: 683

Третього квітня відбулось розширене засідання колегії управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, де  підвели підсумки роботи  за 2018 рік та здійснили рейтингову оцінку діяльності керівників органів управління фізичною культурою та спортом міськвиконкомів, райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад.

         Бахмутський район посів перше місце в рейтингу І групи районів Донецької області до якої входять 6 районів: Бахмутський, Велико-Новосілківський, Волноваський, Мар'інський, Покровський, Слов'янський райони за напрямком реалізації державної сімейної та молодіжної політики. Слід відзначити що  почесне перше місце в області – це результат спільної плідної роботи та налагодженої співпраці структурних підрозділів Бахмутської райдержадміністрації (апарату райдержадміністрації, відділу освіти, відділу культури, служби у справах дітей, Бахмутського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді) протягом минулого року. Окремо велика подяка за підтримку і дієву допомогу, іноді справедливу критику та зауваження, першому заступнику голови райдержадміністрації Тетяні Єрохіній.

В загальному рейтингу за 2018 рік оцінки діяльності керівників органів управління фізичною культурою та спортом міськвиконкомів, райдержадміністрацій,  військово-цивільних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад Бахмутський район посів почесне друге місце в рейтингу І групи районів Донецької області. Бахмутській  райдержадміністрації був вручений Кубок та Грамота управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.  

Відділ у справах у сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації щиро вдячні  всім, хто протягом 2018 року працював, підтримував і допомагав створювати умови для розвитку фізичної культури та спорту, реалізації державної сімейної та молодіжної політики в Бахмутському районі. В нашому районі в майбутньому багато роботи та цікавих ідей. Ми впевнені та віримо, що спільно з Вами ми зможемо досягти таких же результатів в     2019 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора