A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Перед освітянами району стоять важливі завдання на етапі реформування системи освіти

Дата: 26.04.2019 12:42
Кількість переглядів: 665

Під керівництвом начальника відділу освіти Віктора Грека 26 квітня пройшло засідання колегії відділу освіти Бахмутської райдержадміністрації. У роботі колегії взяла участь перший заступник  голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна, яка акцентувала увагу присутніх на завданнях, що стоять перед освітянами нашого району на етапі реформування системи освіти.

Тетяна Іванівна звернула увагу на необхідність  посилення взаємодії відділу освіти, педагогічних колективів і батьків під час організації та проведення навчально-виховного процесу.

Незабаром у школах пролунає останній дзвоник, тому керівництву відділу освіти та навчальних закладів району необхідно вжити відповідні заходи з метою своєчасного закінчення навчального року та підбиття його підсумків.

І вже зараз час розпочинати роботу з підготовки до наступного навчального року. Тетяна Іванівна підкреслила, що пильну увагу слід приділити планам комплектації нової української школи: матеріально-технічна база навчальних закладів повинна задовольняти потреби навчально-виховного процесу в світлі Концепції «Нова українська школа».

За сприяння райдержадміністрації навчальні заклади плідно співпрацюють з міжнародними організаціями, благодійними фондами з метою покращення умов навчання, придбання сучасного обладнання  та інвентарю. Враховуючи це, Тетяна Іванівна звернула увагу директорів шкіл на необхідність чіткого ведення відповідної документації, своєчасного проведення всіх заходів і процедур з метою недопущення правопорушень.

До початку нового навчального року до комунальної власності Званівської сільської ОТГ має буде передано три загальноосвітні школи, що розташовані на території громади. У зв’язку з цим Тетяна Єрохіна доручила відділу освіти здійснювати методичний супровід передачі та надавати всебічну допомогу з даного питання уповноваженим особам Званівської сільської ради.

На завершення Тетяна Іванівна висловила вдячність педагогічним працівникам усіх навчальних закладів району за вагомий внесок у справу виховання підростаючого покоління, успішну реалізацію засад державної політики у сфері освіти. Від імені освітян в.о. голови Ради директорів шкіл Бахмутського району Ольга Максименко подякувала першому заступнику голови райдержадміністрації Тетяні Єрохіній за підтримку та допомогу у   вирішенні питань діяльності навчальних закладів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора