A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Відділення денного перебування КУ «Бахмутський райтерцентр» працює навіть влітку

Дата: 13.06.2019 12:35
Кількість переглядів: 676

Фото без опису

У січні 2019 року за підтримки Бахмутської райдержадміністрації в                м. Світлодарськ було відкрито відділення денного перебування КУ  «Бахмутський райтерцентр». На теперішній час відділення відвідують тридцять  жителів похилого віку, які із задоволенням і користю проводять тут час, спілкуються, займаються фізкультурою.

Сьогодні перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна побувала у відділенні денного перебування КУ «Бахмутський райтерцентр» у м. Світлодарськ і зустрілась з його підопічними. Під час спілкування з керівником літні люди висловили подяку за увагу і турботу з боку райдержадміністрації, а також попросили надати  допомогу в придбанні спортивного інвентарю та кондиціонерів.

Поки готувалась ця публікація, Тетяна Єрохіна вже вирішила питання стосовно спортінвентарю. До Дня Конституції, тобто до 28 червня, відділення денного перебування отримає спортивні м’ячі, бадмінтон й інший спортивний інвентар. Найближчим часом також буде вирішено питання встановлення кондиціонерів у приміщенні відділення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора