A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада голови Бахмутської райдержадміністрації Дмитра Дресвяннікова

Дата: 02.07.2019 12:22
Кількість переглядів: 639

Фото без опису

2 липня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів і за участі керівництва Бахмутської об’єднаної державної податкової інспекції, 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області, Бахмутського відділу поліції, Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області, Бахмутського міського відділення управляння виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області.

Дмитро Олександрович висловив подяку Оргкомітету, працівникам ДСНС і Бахмутського відділу поліції за проведення на належному організаційному рівні ІІІ молодіжного фестивалю «Молода Бахмутчина», що проходив 28 червня в м. Світлодарськ.

На нараді були розглянуті питання наповнення районного бюджету, використання бюджетних коштів, поточна діяльність державних установ, управлінь і відділів райдержадміністрації.

Як завжди, пильну увагу Дмитро Олександрович приділив питанням соціальної сфери. Начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Грек доповів, що школи готуються до нового навчального року: проводиться ремонт приміщень і комунікацій, вирішуються питання щодо придбання оснащення для кабінетів.

В районі триває літня оздоровча кампанія. В.о. начальника УПСЗН райдержадміністрації Лілія Іощенко проінформувала про проведену роботу з організації оздоровлення та відпочинку дітей, учнівської молоді Бахмутського району.

  В ході наради були розглянуті важливі питання, що стосуються різних сфер життєдіяльності району. За підсумками апаратної наради керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації надані протокольні доручення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора