A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада голови Бахмутської райдержадміністрації Дмитра Дресвяннікова

Дата: 18.06.2019 12:07
Кількість переглядів: 623

Фото без опису

18 червня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів і за участі керівництва Бахмутської об’єднаної державної податкової інспекції, 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області, Бахмутського відділу поліції

Пильну увагу Дмитро Олександрович приділив питанням, що стосуються наповнення районного бюджету, використання бюджетних коштів, реалізації заходів Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік.

В полі зору керівника району постійно перебувають питання соціальної сфери. За інформацією в.о. начальника відділу освіти Світлани Гатченко, вчасно закінчили свою роботу пришкільні відпочинкові табори. Під час їх роботи були відсутні надзвичайні ситуації, заходи проводилися згідно з планом. Вже завершилось ЗНО. Остаточні результати будуть відомі 20, 25 червня. Відділом освіти проводиться робота з підготовки шкіл до нового навчального року. Найближчим часом буде укладений договір з підрядником на заміну вікон у Часовоярській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15.  Проводиться тендерна процедура щодо оснащення в навчальних закладах Нової початкової школи. У Сіверський ЗОШ І-ІІ ступенів № 1 триває капітальний ремонт системи опалення. В Луганській ЗОШ І-ІІІ ступенів завершені роботи із встановлення пожежної сигналізації.

У районі триває кампанія з проведення літнього оздоровлення та відпочинку дітей та учнівської молоді району. В.о. начальника УПСЗН райдержадміністрації Лілія Іощенко доповіла керівнику, що 32 дитини, які проживають в населених пунктах на лінії зіткнення, з родин ВПО, відправились до КП «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «ПЕРЛИНА ДОНЕЧЧИНИ» у м. Святогірськ. Зміна триватиме з    17 червня до 7 липня. Їхнє оздоровлення організовано за кошти субвенції з обласного бюджету та кошти райбюджету. Перевезення дітей до Святогірська здійснювалось також за кошти районного бюджету. 

В ході наради були розглянуті важливі питання, що стосуються різних сфер життєдіяльності району. За підсумками апаратної наради керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації надані протокольні доручення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора