A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Світлодарській школі розпочато ремонт актової та спортивної зал

Дата: 13.06.2019 12:02
Кількість переглядів: 890

Фото без опису

13 червня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна разом з начальником відділу освіти Віктором Греком відвідали Світлодарську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, де нещодавно за допомоги Міжнародного Комітету Червоного Хреста був розпочатий ремонт актової та спортивної зал.

Тетяна Іванівна оглянула обсяг і якість виконаних робіт, з директором школи Ольгою Бугою обговорили нагальні потреби. Ольга Петрівна  звернулась до керівника з проханням про допомогу в організації вивезення будівельного сміття, й Тетяна Єрохіна запевнила, що це питання буде вирішене найближчим часом.

На завершення перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації зазначила, що за досить короткий проміжок часу, всього за тиждень, виконано великий обсяг ремонтних робіт майже на 2,5 млн. грн.

Бахмутська райдержадміністрація висловлює глибоку вдячність міжнародним організаціям і всім небайдужим за допомогу в укріпленні матеріально-технічної бази навчальних закладів.

У районі повним ходом йде підготовка шкіл до нового навчального року. З боку Бахмутської райдержадміністрації проводиться робота щодо оснащення шкільних кабінетів природничо-математичного циклу у відповідності до вимог Нової української школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора