A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Дмитро Дресвянніков привітав учнів і педколектив Часовоярської ЗОШ № 17 зі святом останнього дзвоника

Дата: 24.05.2019 11:57
Кількість переглядів: 554

Фото без опису

24 травня урочисто та радісно в школах Бахмутського району пройшло свято останнього дзвоника. Під звуки Державного Гімну України було відкрито загальношкільні лінійки, на яких крім учнів, їх батьків і вчителів були присутні численні гості: керівництво райдержадміністрації, міських, селищних і сільських рад, представники громадських організацій, підприємств, військовослужбовці Збройних Сил України. В їх вітальних промовах, звернених до школярів і педагогів, лунали щирі побажання мирного неба, сил і наснаги, вдячність учителям за їх самовідданість обраній справі.

Голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков завітав на свято останнього дзвоника до Часовоярської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 17. Дмитро Олександрович привітав учнів, педагогів і батьків із закінченням навчального року, побажав дітям гарних канікул, а випускникам – успіхів у подальшому навчанні та роботі, щастя та вдачі на життєвому шляху. Керівник району подякував учителям за вагомий внесок у виховання та освіту наших дітей, за успішну реалізацію засад державної політики в освітній сфері.  

За підсумками 2018-2019 навчального року кращі учні школи за високі досягнення у навчанні були нагороджені грамотами та похвальними листами. Дванадцяти учням, які зараховані до районного банку даних обдарованої молоді, вручені грамоти та персональні стипендії.

І ось настала хвилююча мить: лунає вальс-прощання зі шкільною юністю. Під звуки вальсу кружляють одинадцятикласники, в очах яких і радість, і смуток. Цей день, дійсно, сповнений хвилювань, адже сьогодні востаннє для них пролунав шкільний дзвоник.

По завершенню свята Дмитро Дресвянніков разом з директором школи Світланою Гречишкіною оглянув учбові кабінети, ознайомився з матеріально-технічною базою навчального закладу та запевнив, що велика шкільна родина завжди може розраховувати на підтримку і допомогу з боку Бахмутської райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора