A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутській райдержадміністрації проведений інформаційний день

Дата: 25.04.2019 11:56
Кількість переглядів: 589

Фото без опису

24 квітня в Бахмутській райдержадміністрації проведений інформаційний день, у якому взяли участь місцеві голови, представники підприємств, установ і організацій району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Згідно з порядком денним головний спеціаліст-юрисконсульт відділу юридичного забезпечення діяльності та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Любов Медведчук ознайомила присутніх з Порядком сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади, затвердженим постановою КМУ від 05.11.2008 № 976, та внесеними до нього змінами.

Начальник відділу прийому громадян УПСЗН райдержадміністрації  Юлія Носова розповіла про зміни в законодавстві, що стосуються житлової субсидії. Із зацікавленістю присутні заслухали її інформацію про надання послуги з догляду за дитиною до трьох років «муніципальна няня» та про порядок виплати допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних с сім’ях.

З інформацією про роботу органів місцевого самоврядування з питання оповіщення про виклик призовників до військового комісаріату і забезпечення їх своєчасного прибуття виступив заступник військового комісара – начальник відділення Олексій Сергієнко. Доповідач відзначив роботу  Часовоярської міської ради та закликав керівництво інших місцевих рад активізувати свою роботу за даним напрямком.

Заслухані інформації сприяють підвищенню рівня обізнаності керівництва місцевих рад з важливих питань, що входять до компетенції органів місцевого самоврядування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора