A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада голови Бахмутської райдержадміністрації Дмитра Дресвяннікова

Дата: 19.03.2019 11:53
Кількість переглядів: 839

Фото без опису

19 березня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів і за участі керівників  Бахмутської об’єднаної державної податкової інспекції, 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Донецькій області, Управління державної казначейської служби, Бахмутського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області. Запрошені проінформували про стан справ у районі за основними напрямками роботи.  

Начальники управлінь і відділів райдержадміністрації доповіли  про виконання раніше наданих доручень, проведену роботу за минулий тиждень.

Щоразу на апаратній нараді Дмитро Олександрович приділяє пильну увагу питанням соціального захисту населення. В.о. начальника УПСЗН райдержадміністрації Лілія Іощенко повідомила про проведену роботу щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей району. Цього тижня вже три дитини буде відправлено на відпочинок до ДП «УДЦ «Молода гвардія» та до ДПУ «МДУ «Артек». Спеціалісти управління завершують  призначення мешканцям району житлової субсидії за березень поточного року. Одним із важливих напрямків роботи управління залишається реєстрація внутрішньо переміщених осіб, призначення їм різних видів соціальних виплат, контроль за проведенням соціальних виплат за фактичним місцем проживання громадян.

Заклади соціальної сфери в населених пунктах району працюють у штатному режимі. Відділом освіти райдержадміністрації вже розпочата підготовка до наступного опалювального сезону. За інформацією начальника відділу освіти райдержадміністрації Віктора Грека, проведено закупівлю дров для опалення навчальних закладів і оголошено тендер щодо придбання вугілля для вугільних котелень.

Також на нараді мова йшла про культурне життя району. Наразі в закладах культури триває підготовка до проведення традиційного районного фестивалю «Засвіти свою зорю» та етнографічної виставки-конкурсу декоративно-прикладної творчості «Великодні передзвони», що відбудуться в квітні.

За результатами розгляду нагальних питань життєдіяльності району керівникам структурних підрозділів надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора