A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу мобільного соціального офісу

Дата: 16.04.2019 11:47
Кількість переглядів: 505

15 квітня мобільним соціальним офісом УПСЗН Бахмутської райдержадміністрації разом зі спеціалістами відділу у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації проведені виїзні прийоми .у Клинівській сільській раді та Луганській селищній раді, під час яких була надана консультативна допомога багатодітним сім’ям з питань державної соціальної допомоги.

Працівниками управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації також здійснювався прийом документів щодо призначення всіх видів державної соціальної допомоги. Відповідно до вимог Порядку виплати допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім'ях, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2019 року № 250, проводився прийом документів для призначення допомоги на дітей з багатодітних родин. 

Спеціалістами відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Бахмутської райдержадміністрації надавались інформаційно-консультаційні послуги щодо встановлення статусу багатодітної родини, видачі посвідчень для сприяння та полегшення процедури оформлення виплати допомоги на дітей, які виховуються в багатодітних сім'ях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора