A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Робоча поїздка Управлінням праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації та представників 8 ДПРЗ ДСНС України до м. Часів Яр.

Дата: 04.04.2019 11:44
Кількість переглядів: 619

Фото без опису

Управлінням праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації  спільно з представниками 8 ДПРЗ ДСНС України 1 квітня було здійснено виїзд до м. Часів Яр.

Державними соціальними інспекторами управлінням праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації було проведено 27 обстежень  матеріально-побутових умов сімей внутрішньо переміщених осіб за їх фактичним місцем проживанням та складені відповідні акти.

Також представниками УПСЗН з метою недопущення нецільового використання бюджетних коштів  здійснено  контроль  за діяльністю  фізичних осіб, які надають соціальні послуги. За результатами перевірки складено 32  відповідних акти.

Спеціалістами УПСЗН спільно з 8 ДПРЗ ДСНС України була проведена   масово-роз'яснювальна робота серед населення, яке потребує соціальної підтримки (сімей, які опинились в складних життєвих обставинах,  багатодітних та малозабезпечених сімей, самотніх осіб похилого віку, осіб з інвалідністю), з правил пожежної безпеки, а також з питань попередження  випадків невиробничого травматизму.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора