A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 06.02.2019 11:43
Кількість переглядів: 600

 6 лютого пройшли засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги.

Члени комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання розглянули 32 заяви про призначення житлової субсидії та заяву про включення до ЄДАРП і надання пільг. Більшість заяв за результатами розгляду були задоволені.

На підставі діючого законодавства двом заявникам відмовлено у призначенні субсидії, оскільки працездатні члени родин не працюють і не мають доходів.

На розгляд комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям цього разу надійшло 10 заяв. За результатами розгляду документів 9 родинам буде призначена державна допомога. За однією заявою прийнято рішення про відмову, оскільки працездатні члени родини не працюють.

Членами комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам було розглянуто 135 заяв, стосовно яких складені акти щодо матеріально-побутових умов сімей за фактичним місцем проживання на території Бахмутського району. За всіма заявами прийняті рішення про призначення внутрішньо переміщеним особам різних видів соціальних виплат.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора