A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської райдержадміністрації відвідав заклади соціальної сфери селища Калинівка та зустрівся з його жителями

Дата: 07.02.2019 11:43
Кількість переглядів: 1117

Фото без опису

Голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков продовжує знайомство з районом і його жителями.

6 лютого Дмитро Олександрович побував у селищі Калинівка, спільно з Калинівським сільським головою Наталією Бойко відвідав заклади соціальної сфери: загальноосвітню школу І-ІІ ступенів, ясла-садок «Лісова казка», Калинівський сільський Будинок культури, де в 2018 році за кошти місцевого бюджету проведено ремонт глядацької зали, приміщень для гурткової роботи, внутрішніх комунікацій.

Керівник району спілкувався й з місцевими жителями. До Дмитра Олександровича люди здебільшого зверталися з земельних питань, з проханням сприяти у проведенні газифікації східної частини селища.

Під час спілкування найбільш жваве обговорення та зацікавленість у жителів викликало питання доцільності об’єднання з містом Часів Яр і створення Часовоярської міської ОТГ, як це передбачено Перспективним планом формування територіальних громад Донецької області.  На сьогодні серед мешканців з цього приводу немає одностайної думки, тому попереду у райдержадміністрації, Калинівської сільської ради та громадськості відповідальна робота щодо визначення майбутнього територіальної громади.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора