A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про Районну програму підтримки військовослужбовців, зарахованих для проходження служби в Збройних Силах України за контрактом

Дата: 07.05.2019 11:38
Кількість переглядів: 625

Фото без опису

Пріоритетним напрямком діяльності Бахмутської райдержадміністрації є реалізація засад державної політики у сфері соціального захисту.

З метою поліпшення фінансово-матеріального становища жителів Бахмутського району, які виявили бажання в складний для країни час захищати її територіальну цілісність і недоторканність, райдержадміністрацією розроблена та рішенням Бахмутської районної ради від 21.02.2019 № 7/34-603 затверджена Районна програма підтримки військовослужбовців, зарахованих для проходження служби в Збройних Силах України за контрактом у 2019 році.

Основне завдання Програми – надання одноразової грошової матеріальної допомоги в розмірі 5000,00 грн. громадянам – мешканцям району, які в 2019 році були зараховані на військову службу за контрактом. Фінансування Програми здійснюється за рахунок коштів районного бюджету згідно зі списками військовослужбовців, наданих Бахмутським об’єднаним міським  військовим комісаріатом Донецької області.

       На теперішній час за зверненням до управління праці  та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації чотирьом військовослужбовцям вже надана одноразова матеріальна допомога на загальну суму 20 000,00 грн. (по 5000,00 грн. кожному).

Грошова допомога з районного бюджету для тих, хто зголосився на проходження військової служби за контрактом, – це суттєва фінансова підтримка родин, годувальники яких вирішили бути професійними військовими і стали на захист української держави.

Реалізація Програми сприяє посиленню соціального захисту військовослужбовців і підвищенню іміджу військової служби за контрактом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора