A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Службою у справах дітей райдержадміністрації проведений профілактичний рейд

Дата: 24.01.2019 11:32
Кількість переглядів: 889

Фото без опису

22 січня на території Луганської селищної ради та Світлодарської міської ради службою у справах дітей Бахмутської райдержадміністрації спільно з інспектором ювенальної превенції сектору ювенальної превенції Бахмутського відділу поліції на території Бахмутського району Донецької області був проведений плановий профілактичний рейд з метою обстеження житлово-побутових умов проживання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Під час рейду були відвідані  сім`ї, в яких батьки не виконують належним чином батьківські обов’язки та не створені належні умови для повноцінного розвитку і виховання дітей.

За результатами рейду двоє неповнолітніх дітей доставлені до КНП «БЛІЛ м. Бахмут» для медичного обстеження та лікування.

Спеціалістами служби у справах дітей райдержадміністрації з батьками проведені профілактичні бесіди, складені акти обстеження житлово- побутових умов проживання. Стосовно однієї матері інспектором ювенальної превенції Бахмутського відділу поліції складений протокол про адміністративне правопорушення за невиконання нею батьківських обов`язків з виховання дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора