A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу мобільного соціального офісу УПСЗН Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 15.05.2019 11:30
Кількість переглядів: 587

Фото без опису

14 травня мобільним соціальним офісом управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації проведений виїзний прийом у Новолуганській сільській раді. Під час прийому спеціалістами управління праці надавались консультації з будь-яких питань, що стосуються  порядку призначення житлової субсидії, призначення та виплати всіх видів державної соціальної допомоги. Спеціалістами відділу прийому громадян було прийнято 28 заяв щодо  призначення житлової субсидії.

      Державним соціальним інспектором УПСЗН райдержадміністрації проведено 17 обстежень  матеріально-побутових умов сімей внутрішньо переміщених осіб за їх фактичним місцем проживанням і складено відповідні акти.

 З метою належної організації в 2019 році оздоровлення та відпочинку дітей Бахмутського району, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, та дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми, спеціалістом сектору організації оздоровлення та відпочинку дітей УПСЗН райдержадміністрації серед батьків проведена інформаційно-роз'яснювальна робота. Під час прийому від мешканців селища Новолуганське прийнято 32 заяви про намір щодо оздоровлення дітей.

         Завдяки роботі мобільного соціального офісу УПСЗН Бахмутської райдержадміністрації  мешканці віддалених населених пунктів, у тому числі на ліні зіткнення, не виїжджаючи до м. Бахмут, мають можливість отримати консультації із соціальних питань, надати пакети документів щодо призначення різних видів державної соціальної допомоги.    



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора