A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянули нагальні питання життєдіяльності району

Дата: 05.02.2019 11:29
Кількість переглядів: 615

5 лютого голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів. На нараді також були присутні представники Бахмутської об’єднаної державної податкової інспекції, Бахмутського відділу поліції, 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Донецькій області, Управління державної казначейської служби, управління Пенсійного фонду України.

В полі зору керівника району постійно перебувають питання соціальної сфери: функціонування освітніх і медичних закладів, надання соціальних послуг населенню.

За інформацією начальника відділу освіти райдержадміністрації Віктора Грека, дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади району працюють у штатному режимі. Температурний режим в приміщеннях відповідає санітарним нормам. На маршрутах задіяні всі шкільні автобуси, і підвезення дітей до навчальних закладів здійснюється згідно з графіком.

Не менш важливим є питання медичного обслуговування населення. Жителі віддалених сіл і селищ не завжди мають можливість дістатися до лікарні, придбати необхідні медикаменти. Задля наближення медичних послуг до населення мобільна амбулаторія Міжнародного Комітету Червоного Хреста спільно з лікарями комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради» регулярно згідно з графіком проводить виїзні прийоми у віддалених населених пунктах району, в тому числі на лінії зіткнення. Мешканцям надається первинна медична допомога, безкоштовно видаються медикаменти.

В ході наради начальники управлінь, відділів і служб доповіли про справ за основними напрямками роботи, проінформували про основні завдання на поточний тиждень.

За підсумками апаратної наради керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації надані протокольні доручення

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора