A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На робочій нараді з активом профспілок обговорили питання організації літнього оздоровлення юних мешканців району.

Дата: 14.05.2019 11:27
Кількість переглядів: 613

Фото без опису

14 травня під головуванням Лариси Шрамченко, голови Бахмутського райкому профспілок працівників агропромислового комплексу, пройшла робоча нарада з активом профспілкових організацій Бахмутського району. У центрі обговорення постали питання щодо організації оздоровлення дітей та підлітків влітку 2019 року.

Заступник начальника УПСЗН райдержадміністрації Ольга Ямполець ознайомила присутніх з розпорядженням голови облдержадміністрації, яким затверджений Порядок організації у 2019 році оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, та дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми, відшкодування вартості якого здійснюється за рахунок коштів обласного бюджету. Згідно з Порядком діти пільгових категорій, які проживають на території району, оздоровлюються за кошти субвенції з обласного бюджету. Відшкодування вартості путівки на оздоровлення здійснюється відповідно до угоди, укладеної між головним розпорядником коштів (управлінням праці та соціального захисту населення райдержадміністрації) та одним із батьків дитини.

Відшкодування вартості путівки на оздоровлення дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми, здійснюється за умови співфінансування: за кошти субвенції з облбюджету, районного бюджету, кошти профспілок або батьків.

Оздоровлення  буде проходити в дитячих закладах оздоровлення всіх типів, форм власності, які розташовані на території Донецької області та мають акт приймання  на 2019 рік, і самі батьки мають можливість обрати заклад для оздоровлення своєї дитини. Батькам необхідно звернутись до УПСЗН райдержадміністрації якомога раніше, оскільки організація оздоровлення проводиться в порядку черговості. Враховуючи це, Ольга Вікторівна звернулась до присутніх з проханням провести відповідну інформаційно-роз’яснювальну роботу серед членів профспілкових організацій.

Підводячи підсумки робочої наради, Лариса Шрамченко підкреслила важливість співпраці профспілкових організацій з УПСЗН райдержадміністрації, висловила сподівання, що і в цьому році профспілки братимуть активну участь у організації літнього оздоровлення юних мешканців району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора