A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

З увагою до кожного жителя прифронтової зони!

Дата: 07.03.2019 11:20
Кількість переглядів: 560

Фото без опису

Бахмутська райдержадміністрація приділяє пильну увагу питанням соціального захисту, медичного обслуговування мешканців прифронтового села Травневе.

6 березня за сприяння першого заступника голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної спільно з групою цивільно-військового співробітництва м. Світлодарськ було організовано виїзд до села мобільного соціального офісу та медиків комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради».

Під час виїзного прийому для жителів проведені консультації з питань пенсійного забезпечення,  призначення різних видів соціальних виплат для ВПО, надання державної соціальної допомоги. Фахівці уважно вислухали та проконсультували кожного, хто до них звернувся.

Медики також поспілкувалися з місцевими жителями, поцікавилися станом їх здоров’я, провели первинне обстеження, вимірювання артеріального тиску,  за потребою надали медичні препарати.

Такі виїзні прийоми вкрай необхідні мешканцям Травневого, серед яких люди похилого віку, інваліди, які самотужки не можуть пересуватися.

Жодна людина, доросла чи дитина, яка мешкає на лінії зіткнення, не повинна залишитись без підтримки з боку місцевої влади. Забезпечити соціальний захист і дотримання прав кожного жителя району – це принципова позиція Бахмутської райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора