A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В школах необхідно забезпечити належні санітарно-гігієнічні умови!

Дата: 05.06.2019 11:19
Кількість переглядів: 614

Фото без опису

В рамках підготовки навчальних закладів до нового навчального року 4 червня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна разом з начальником відділу освіти Віктором Греком відвідали школи району, побували в Світлодарському НВК «ЗНЗ І ст.– гімназія»  та Миронівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2.

Під час зустрічі з директором Світлодарського НВК серед інших обговорювалось питання проведення ремонту шкільних туалетних кімнат. Тетяна Іванівна наголосила, що для учнів початкової школи необхідно забезпечити належні санітарно-гігієнічних умови.

У Миронівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 Тетяна Єрохіна оглянула шкільні приміщення, в тому числі санвузли. Туалетна кімната для хлопчиків потребує проведення ремонту у зв’язку з поривом каналізаційних комунікацій.

За результатами відвідування навчальних закладів будуть підготовлені пропозиції заходів щодо проведення ремонту туалетних кімнат за кошти залишків освітньої субвенції для включення до Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік та винесення на розгляд депутатів райради.

– Ми повинні обов’язково провести таку роботу з метою забезпечення в школах належних санітарно-гігієнічних умов. Необхідно відремонтувати туалетні кімнати до початку навчального року, інакше в цих навчальних закладах буде неможливо своєчасно розпочати навчально-виховний процес, – підкреслила перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора