A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела «гарячу лінію» з населенням

Дата: 02.05.2019 10:50
Кількість переглядів: 832

Фото без опису

Незважаючи на святкові та вихідні дні мешканці району телефонують до райдержадміністрації, звертаються по допомогу, просять надати роз’яснення з деяких питань, що їх турбують.

2 травня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела «гарячу лінію» з населенням. Серед інших порушувались питання забезпечення пільг окремих категорій громадян, призначення та перерахунку соціальних виплат.

Зокрема, мешканець міста Часів Яр звернувся до керівника з питання пільгового проїзду на приміському автомобільному транспорті загального користування. Тетяна Іванівна йому роз’яснила, що на сьогоднішній день УПСЗН райдержадміністрації укладено договір з підприємством-перевізником, якому компенсаційні виплати за пільговий проїзд громадян проводяться відповідно до коефіцієнту, що був визначений комісією з питань розрахунків обсягів компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

Ще одна мешканка району звернулась по допомогу щодо проведення перерахунку пенсії. Для вирішення даного питання в найкоротший термін  відомості про неї Тетяна Іванівна одразу передала до управління Пенсійного Фонду.

Як бачимо, питання соціального захисту залишаються актуальними для жителів Бахмутського району, і завдання місцевої влади – у співпраці з іншими державними структурами, підприємствами та організаціями докладати максимум зусиль задля їх оперативного вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора