A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутській райдержадміністрації підвели підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік за І півріччя поточного року

Дата: 04.07.2019 10:49
Кількість переглядів: 689

Фото без опису

Підведення підсумків виконання Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району за шість місяців поточного року проходило у новому форматі: задля обговорення стану виконання заходів Програми були запрошені як головні розпорядники бюджетних коштів, так і виконавці.

У зв’язку зі змінами в законодавстві повноваження з питань оздоровлення й відпочинку дітей та учнівської молоді району в цьому році були передані до УПСЗН райдержадміністрації. У звітному періоді управлінням праці проведена значна робота з організації літнього оздоровлення й відпочинку дітей та учнівської молоді району за бюджетні кошти всіх рівнів. Також в дитячих оздоровчих закладах були оздоровлені діти, які потребують особливої уваги та соціальної підтримки. Вперше в районі було організовано проходження курсу реабілітації для дітей з інвалідністю внаслідок ДЦП.

Завдяки співпраці райдержадміністрації з ГО «Всеукраїнська організація «Національне об’єднання ветеранів-інвалідів» із м. Дніпро в район були доставлені засоби технічної реабілітації для людей з особливими потребами. КУ «Бахмутський райтерцентр» проведена робота із забезпечення такими засобами мешканців району, які їх потребують.

Відділом освіти райдержадміністрації вчасно виконуються заходи з освоєння коштів субвенції з державного бюджету на розвиток окремих територій. Крім виконання запланованих заходів, які реалізуються за бюджетні кошти, відділом освіти проведена робота по залученню коштів міжнародних організацій задля укріплення матеріально-технічної бази навчальних закладів району.

У звітному періоді закладами охорони здоров’я первинного та вторинного рівнів проведено низку заходів щодо придбання медичного інструментарію, побутової техніки; КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради», Світлодарською та Часовоярською міськими лікарнями укладені договори на облаштування системи протипожежного захисту. Також додатково залучені кошти міжнародних організацій для проведення заходів з укріплення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я.

Перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна зазначила, що завдяки проведенню тендерних процедур і закупівель у системі «ProZorro» вдалось зекономити значну суму бюджетних коштів. Зокрема, Світлодарська музична школа отримала суттєву економію бюджетних коштів під час виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт шкільної будівлі.

Підводячи підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік за І півріччя, Тетяна Єрохіна відзначила позитивну динаміку. На теперішній час всі профінансовані заходи Програми перебувають у стадії виконання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора