A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про наближення медичних послуг до населення

Дата: 22.02.2019 10:45
Кількість переглядів: 705

Фото без опису

Забезпечення надання якісних медичних послуг населенню є одним із пріоритетних напрямків роботи Бахмутської райдержадміністрації.

До першого заступника голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної зі скаргами на неякісне медичне обслуговування звернулись мешканці віддалених населених пунктів – села Травневе та селища Гладосове, що розташовані на лінії зіткнення. Під час робочої зустрічі існування такої проблеми також  відзначили представники гуманітарної місії «Проліска».

З метою вирішення даного питання Тетяна Іванівна провела робочу нараду, за результатами якої вирішено, що в березні  буде організовано підвезення жителів віддалених сіл до медичних закладів для проведення лабораторних досліджень,  обстеження, консультацій вузькими спеціалістами  комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради» та лікарями м. Бахмут.

Забезпечення транспортом і безкоштовне перевезення мешканців району буде здійснюватись за сприяння Бахмутської райдержадміністрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора