A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 12.06.2019 10:39
Кількість переглядів: 665

12 червня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела чергові засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги.

Члени комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям розглянули 7 заяв громадян. За результатами розгляду документів 6 родинам буде призначена державна допомога. Разом із тим одному заявнику відмовлено у призначенні державної соціальної допомоги, оскільки чоловік тривалий час не працює та не перебуває на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості, не використовує можливості, передбачені законодавством, для покращення матеріального стану родини.

На засіданні комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання сьогодні розглянули 98 заяв щодо призначення житлової субсидії. На підставі діючого законодавства членами комісії за 93 заявами прийняті позитивні рішення, 5 заявникам відмовлено в призначені житлової субсидії.

Членами комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянуто 136 заяв. Чотирьом ВПО відмовлено в призначенні соціальних виплат, оскільки в ході перевірки відомостей, викладених у заявах, не було підтверджено їх фактичне проживання на території району. Стосовно інших заяв складені акти щодо матеріально-побутових умов сімей за фактичним місцем проживання на території Бахмутського району та прийняті рішення про призначення заявникам різних видів соціальних виплат.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора