A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Свято добра і милосердя

Дата: 20.12.2018 10:37
Кількість переглядів: 700

19 грудня в Молодіжному центрі «Імпульс» міста Світлодарська відбулося свято до Дня Святого Миколая, на яке були запрошені діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування. Це свято дитинства і щедрості, на яке чекають усі діти. 
З привітаннями та подарунками до дітей завітали в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Ерохіна і начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Грек. Зі словами святкових привітань і побажаннями самого найкращого кожна дитина отримала від Бахмутської райдержадміністрації подарунки і відчула душевне тепло, увагу, турботу. 
Тетяна Іванівна підкреслила, що кожна дитина має виховуватись у родинному колі, й Бахмутська райдержадміністрація робить задля цього все можливе. 
Також дітям були вручені солодкі подарунки від Донецького апеляційного суду. Активну участь у підготовці та проведенні свята взяли колектив та вихованці Світлодарського Центру дитячої та юнацької творчості. У молодіжному центрі панувала святкова атмосфера: чудові декорації створили казковий настрій, янголи, помічники Святого Миколая, грали з дітьми, учні Світлодарської музичної школи та вихованці Світлодарського Палацу культури підготували концертні номери.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора