A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Молодіжному центрі «Вітер Змін» пройшов квест до Дня Соборності України

Дата: 23.01.2019 10:35
Кількість переглядів: 739

Фото без опису

В Бахмутському районі протягом проходили святкові заходи до Дня соборності України. Активно до відзначення державного свята залучились Молодіжні центри «Імпульс» (м. Світлодарськ), «Вітер змін»  (смт Миронівський).

22 січня в Молодіжному центрі «Вітер Змін» смт Миронівський за участі молоді селища проведена гра-квест «Мій рідний край – моя Країна», присвячена Дню Соборності України і 100-річчю проголошення Акта злуки.  

У квесті взяли участь 4 команди: «Сокіл», «Соняшник», «Козачата» та «Родяни». Всі учасники активно та спритно виконували завдання, показавши свої знання з історії України та рідного краю, літератури, музики, мистецтва. На фініші всі команди зібрали зашифровані ключі, склавши слово «Україна». Перше місце посіла команда «Сокіл», яка набрала 41 бал і виконала всі завдання за 34 хвилини. На другому місці команда «Соняшник», яка набрала 40 балів, виконавши всі завдання за 30 хвилин, на третьому – команда «Козачата», яка набрала 37 балів і виконала завдання за 22 хвилини. Четверте місце посіла команда «Родяни», набравши 34,5 балів і виконавши завдання за 38 хвилин.

Всі учасники команд та вболівальники отримали сувенірну продукцію з національної символікою (блокноти, ручки).По завершенню квесту учасники та вболівальники поспілкувались, поділились враженнями, обсудили результати проведеної гри. 

Ініціаторами та організаторами квесту до Дня Соборності України стали Молодіжний центр «Вітер змін» смт Миронівський, Миронівський селищний будинок культури, відділ освіти та відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Бахмутської райдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора