A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Свідлодарську пройшов ІІІ молодіжний фестиваль «Молода Бахмутчина»

Дата: 01.07.2019 10:30
Кількість переглядів: 513

Третій рік поспіль у Бахмутському районі проходить молодіжний фестиваль «Молода Бахмутчина». Цього разу районне свято, приурочене до Дня молоді, відбулось 28 червня у м. Світлодарськ. Участь у святкових заходах узяли делегації місцевих рад, талановита й обдарована молодь, спортсмени району.

Учасників і гостей фестивалю привітали голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков, начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілія Золкіна, перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна, побажали молоді району невичерпної енергії, оптимізму, успіхів у навчанні, роботі, здійснення сміливих задумів і заповітних мрій.

Учасники фестивалю виступили в номінаціях: «Обдароване юнацтво та молодь», «Молодий спеціаліст», «Молодіжне наставництво», «Творчі або спортивні здобутки», «Відкриття року». Найкращим представникам молоді Бахмутського району були вручені дипломи фестивалю та цінні подарунки.

Із захопленням учасники свята спостерігали за спортивними змаганнями, взяли участь у молодіжному караоке. Працювали фотозони, і бажаючі мали нагоду зробити  фото на пам’ять.

Бахмутська райдержадміністрація підготувала для учасників свята приємний подарунок. Вперше в історії молодіжного фестивалю «Молода Бахмутчина» проводилась пінна вечірка-дискотека, яка сподобалась не тільки молоді, але й всім присутнім, незалежно від віку.

Висловлюємо вдячність Оргкомітету за підготовку та проведення молодіжного фестивалю «Молода Бахмутчина», а також керівництву Вуглегірської ТЕС за надану допомогу в організації районного свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора