A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі вперше відбулись районі змагання на «Кубок Бахмутського району з легкої атлетики» серед дівчат та юнаків Бахмутського району

Дата: 11.05.2019 10:21
Кількість переглядів: 921

Фото без опису

10 травня  в місті Часів Яр на базі комунального закладу спортивно-оздоровчого профілю «Стадіон «Авангард» пройшли районі змагання на «Кубок Бахмутського району з легкої атлетики» серед дівчат і юнаків  району. 

На урочистому відкритті учасників змагань привітав голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков, який побажав їм легких стартів і заслужених перемог у чесній спортивній боротьбі. Дмитро Олександрович зазначив, що в Бахмутському  районі зберігаються спортивні традиції та підтримується розвиток олімпійського виду спорту – легкої  атлетики. Цей  рік  не  став  виключенням, але змінено формат спортивних  змагань. У цьому році заснований  «Кубок Бахмутського району з легкої  атлетики» серед дівчат  та юнаків у трьох вікових  категоріях.

Районі спортивні  змагання  на Кубок проведені серед найкращих юних спортсменів. Учасниками змагань стали учні відділення легкої  атлетики КДЮСШ Бахмутського району (Опитненська ЗОШ, Іванівська ЗОШ), учні Часовоярських  ЗОШ І-ІІІ ступенів      № 15 і №17. Змагання пройшли під олімпійським гаслом «Citius, Altius, Fortius» – «Швидше, вище, сильніше». У змаганнях узяли  участь 180 юних спортсменів і 12 команд. Змагання проводились у трьох вікових  групах: молодша вікова група - учні не старше 6 класу, середня вікова група – учні 6 - 8 класів; старша вікова група  – учні 9-11 класів.

За результатами командної першості в молодшій середній віковій групі «Кубок Бахмутського району з легкої  атлетики» серед  дівчат  та юнаків отримала команда Часовоярської ЗОШ № 17, яка  посіла 1 місце, набравши  203 очк.,  2  місце  посіла команда Часовоярсьокї ЗОШ №15, набравши 139 очк.,  на 3 місці команда Іванівської ЗОШ, яка набрала 36 очк.

У середній віковій  групі «Кубок Бахмутського  району з легкої  атлетики серед  дівчат  та юнаків» отримала команда команда Часовоярської ЗОШ № 15, зайнявши 1 місце та набравши  220 очк., 2 місце посіла команда Іванівської ЗОШ з результатом 109 очк., на 3 місці команда Часовоярської ОШ № 17 з результатом 100 очк.

В старшій  віковій групі  «Кубок Бахмутського  району з легкої  атлетики серед  дівчат  та юнаків» виборола команда Часовоярської ЗОШ №17, зайнявши 1 місце та набравши  282 очк., на 2 місці – Іванівська ЗОШ з результатом  149 очк.,  3 місце зайняла команда Опитненської ЗОШ  з результатом 69 очк.

Районі змагання на «Кубок Бахмутського району з легкої атлетики» серед дівчат та юнаків Бахмутського району  пройшли в чесній  боротьбі.   Всі переможці у вікових  категоріях і дисциплінах з легкої атлетики отримали відповідні особисті нагороди, медалі, грамоти за перемогу від Бахмутської райдержадміністрації. Слід відзначити добрий  рівень  підготовки та проведення змагань з боку колективу комунального закладу спортивно-оздоровчого профілю «Стадіон «Авангард» м. Часів Яр. Також допомогу  в організації роботи  суддівської  колегії та проведенні спортивних змагання надали заслужений  тренер України Володимир Мартинюк, Олександр Захожий, тренер-викладач відділення з легкої  атлетики Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. Сергія Бубки.

Сподіваємось, що такі спортивні  змагання стануть  доброю спортивною традицією в Бахмутському районі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора