A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Запрошення до конкурсу на участь у навчанні тренерів з місцевої демократії та прав людини

Дата: 04.04.2019 10:19
Кількість переглядів: 646

Фото без опису

15 квітня   - 18 квітня

09:55          09:55

 

Конгрес місцевих та регіональних влад Ради Європи організовує тренінг для тренерів з питань місцевої демократії та прав людини 15-18 квітня 2019 року у м. Харків.

Метою заходу є підготовка тренерів для проведення освітніх заходів з питань дотримання прав людини та запровадження стандартів місцевої демократії, зокрема участі громадян на місцевому рівні. Майбутня діяльність підготовлених тренерів сприятимуть зміцненню потенціалу молоді зі східних областей України, мотивуючи їх до більш активної участі у процесі прийняття рішень на місцевому рівні та повної реалізації своїх прав і свобод.

Тренінг проводиться в рамках проекту «Посилення демократії та довіри на місцевому рівні в Україні», метою якого є покращення якості демократії на місцевому рівні в Україні шляхом посилення інституційних структур та підтримки органів місцевого самоврядування та їх національних асоціацій в діяльності, спрямованій на запровадження принципів етики в процес прийняття рішень, а також підтримка більш інклюзивного, прозорого та орієнтованого на громадян місцевого врядування.

Умови участі у тренінгу розміщено на сайті Офісу Ради Європи в України за посиланням https://www.coe.int/uk/web/kyiv/-/call-for-applications-participation-in-the-training-of-trainers-on-local-democracy-and-human-rights-15-18-april-2019-kharkiv-ukraine .

До участі у навчальному курсі запрошуються мешканці області, які зацікавлені у покращенні своїх знань з питань прав людини та місцевої демократії, а також методичних навичок у проведенні освітніх заходів за вказаною тематикою.

Контактна особа: керівник проекту Світлана Грищенко, 
тел. (096) 340-13-83, ел. адреса svitlana.gryshchenko@coe.int.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора