A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

До уваги батьків дітей Бахмутського району!

Дата: 03.06.2019 10:17
Кількість переглядів: 891

Фото без опису

Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації повідомляє про те, що Міністерством соціальної політики України досягнуто домовленостей з Урядом Республіки Молдова стосовно реабілітації дітей віком від 7 до 14 років з 12 по 29 червня 2019 року в Центрі реабілітації дітей «Сергіївка» Республіки Молдова (Одеська область, Білгород-Дністровський район) (далі -Центр)

Центр спеціалізується на пульмонології, кардіології, гастрології та лікуванні нейромоторних порушень.

Звертаємо увагу, що необхідною умовою проведення лікування та реабілітації є наявність санаторно-курортної картки дитини (форма 070/о), лист щеплень та довідка про епід. оточення.

Оплата проїзду до м. Одеса (смт. Сергіївка) та в зворотному напрямку здійснюється за рахунок батьків або інших коштів, не заборонених чинним законодавством.

Шановні батьки! За більш детальною інформацією щодо умов та переліку необхідних документів для отримання путівки на оздоровлення та відпочинок дітей батькам та особам, що їх заміщують, необхідно терміново до 04.06.2019 звернутись до Управління за адресою: м. Бахмут, вул. Миру, 69 (кабінет № 11), тел. (0627)44-71-55.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора