A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 17.04.2019 10:17
Кількість переглядів: 583

Фото без опису

17 квітня в Бахмутській райдержадміністрації  пройшли засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги, які очолює перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна

Члени комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям розглянули 5 заяв. За результатами розгляду документів трьом родинам буде призначена державна допомога. Разом із тим двом заявникам відмовлено у призначенні державної соціальної допомоги, оскільки працездатні члени їх сімей тривалий час не працюють і не перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості, не використовують можливості, передбачені законодавством, для покращення свого матеріального стану.

 На засіданні комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання розглянуто 6 заяв,  з них – 5 заяв щодо призначення житлової субсидії та заява про включення до ЄДАРП і надання пільг за місцем проживання. На підставі діючого законодавства членами комісії прийнято рішення про відмову одному заявнику у призначенні житлової субсидії; інші заяви були задоволені.

Важливим напрямком діяльності управління праці та соціального захисту населення є робота з внутрішньо переміщеними особами. Члени комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам сьогодні розглянули 234 заяви, що надійшли останнім часом від ВПО. За 229 заявами прийняті рішення про призначення різних видів соціальних виплат.  

П’ятьом ВПО відмовлено у призначенні соціальних виплат, оскільки в ході перевірки заявлених у документах відомостей вони були відсутні за зазначеним місцем проживання та протягом трьох днів не звернулися до УПСЗН райдержадміністрації.

Діяльність вищезазначених районних комісій спрямована на підтримку вразливих верств населення, громадян, які опинились у складних життєвих обставинах. Разом із тим члени комісій у кожному окремому випадку ретельно вивчають надані документи, що сприяє прийняттю об’єктивних рішень, доцільному використанню бюджетних коштів і недопущенню порушень вимог законодавства України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора