A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської райдержадміністрації провів виїзний прийом громадян у Покровській сільській раді

Дата: 08.02.2019 10:16
Кількість переглядів: 635

Фото без опису

7 лютого в рамках робочої поїздки по району голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков відвідав с Покровське, де з секретарем Покровської сільської ради Марією Ладик обговорив життя громади та провів виїзний прийом громадян.

Коло питань, з якими жителі звернулись до керівника району під час прийому, досить широке. Необхідно провести ремонт газової міні-котельні, що опалює школу, та і сама  шкільна будівля потребує капітального ремонту. Добре було б облаштувати для малечі ігровий та спортивний майданчики на території дитячого садка.

Існує певна проблема з водопостачанням: подача води згідно з графіком  два рази на тиждень і охоплює лише центральну частину села. Крім того, комунікаційна мережа водопостачання застаріла та потребує заміни. Також жителі села просили голову райдержадміністрації сприяти у запровадженні додаткового автобусного рейсу до Бахмуту. 

Підводячи підсумки зустрічі, Дмитро Олександрович підкреслив, що райдержадміністрація готова допомагати громаді у вирішенні проблемних питань, але й самі жителі не повинні залишатися осторонь. Покровській сільській раді необхідно активізувати роботу по залученню молоді, ініціативних громадян, підприємців до участі в регіональних, міжнародних програмах і проектах з метою отримання грантів задля розвитку підприємництва, вирішення питань місцевого значення, в тому числі облаштування дитячих ігрових і спортивних майданчиків, благоустрою населених пунктів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора