A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутський район отримав засоби технічної реабілітації

Дата: 29.05.2019 10:06
Кількість переглядів: 655

Фото без опису

За ініціативи та сприяння першого заступника голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної Бахмутський район отримав засоби технічної реабілітації для людей з особливими потребами.

Завдяки співпраці з ГО «Всеукраїнська організація «Національне об’єднання ветеранів-інвалідів» із м. Дніпро в район доставлені інвалідні візки, ходунки, милиці для людей з обмеженими можливостями щодо самостійного пересування. Забезпечення таких громадян засобами технічної реабілітації буде проводитись через Комунальну установу «Бахмутський районний територіальний центр».

– Я дуже вдячна всім, хто опікується проблемами людей з особливими потребами. Зворушлива увагою та чуйністю з боку керівника ГО «Всеукраїнська організація «Національне об’єднання ветеранів-інвалідів» Анатолія Івановича Горбенка. Також висловлюю щиру вдячність Володимиру Володимировичу Іванкову за надання транспорту для перевезення гуманітарного вантажу. Найближчими днями працівниками Комунальної установи «Бахмутський районний територіальний центр» буде організована доставка засобів технічної реабілітації мешканцям району з обмеженими можливостями,  –  зазначила перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора