A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Вічна пам’ять і слава всім героям війни!

Дата: 10.05.2019 10:02
Кількість переглядів: 1275

9 травня громада м. Часів Яр вшанувала величний подвиг українського народу в роки Другої світової війні.

У Палаці культури ПАТ «Часівоярський вогнетривкий комбінат» відбувся урочистий мітинг за участі ветеранів, військовослужбовців Збройних Сил України, представників Часовоярської міської ради, трудових колективів, учнівської молоді та громадськості. У мітингу взяв участь голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков, який привітав усіх з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Особливу вдячність і глибоку шану Дмитро Олександрович висловив ветеранам війни, трудівникам тилу, всім, чий героїзм, стійкість і самопожертва наблизили довгоочікувану перемогу над ворогом.

З промовами з нагоди знаменної події в історії нашої держави до присутніх звернулись в.о. Часовоярського міського голови Сергій Чаус, генеральний директор ПАТ «Часівоярський вогнетривкий комбінат» Володимир Бречко, заступник командира військової частини 1872 Василь Хребтов.  

У натхненному виконанні юних вихованців Центру дитячої та юнацької творчості пролунали пісні воєнних років.

Далі учасники мітингу урочистою ходою пройшли до Скверу Бойової слави, де біля братської могили воїнів часів Другої світової війни відбулась панахида за загиблими. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів і жертв війни та поклали квіти до братської могили і пам’ятників воїнам-визволителям.

Вічна пам’ять і слава всім героям війни!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора